Fortuna 7000 – відгуки, інформація та рейтинг компанії

  • 5 місце в рейтингу
  • 7 відгуків
  • 4.29 середній бал
StudentGuide > Компанії > Fortuna 7000 – відгуки, інформація та рейтинг компанії
  • Назва:

    Fortuna 7000

  • Основний інтернет-ресурс:
    http://fortuna7000.com.ua
  • Адреса представництва:

    м. Київ, пр. Перемоги 89-а, 2 під'їзд, 1 поверх, офіс "БАОБАБ", м. Київ. вул.Рейтарська 19-а

  • Представництва та офіси компанії:

    [email protected] [email protected] Телефон: (044) 361-22-42 (044) 331-25-14 (093) 107-18-04 (044) 361-22-52 (044) 592-96-25 (098) 902-14-72 (093) 107-18-05

  • [email protected]; [email protected]

  • Телефон:

    +38 (044) 331-25-14; +38 (093) 107-18-04

Fortuna 7000

Fortuna 7000: зручність сайту та перше враження

Інформаційний центр «Фортуна-7000» було створено у 2002 році з метою допомоги студентам у підготовці навчальних робіт: дипломних робіт, курсових, контрольних, рефератів, статей, есе, доповідей та інших типів навчальних завдань для вищих навчальних закладів.

На даний момент у Мережі є два сайти компанії: нова версія та застаріла. Зробити замовлення можна на будь-який з них. Нова версія відрізняється сучасним дизайном, оновленою інформацією та найкращим наповненням. Тут описано переваги співпраці, систему контролю якості, акції. Є посилання велику основу готових робіт.

Служба підтримки клієнтів Fortuna 7000

Фірма має офіс, але на даний момент персонал працює виключно в онлайн режимі. Зв’язатися з ним можна за допомогою електронної пошти, зателефонувавши, написавши на Viber, Telegram. Є кнопка зворотного зв’язку для замовлення дзвінка та посилання на Telegram-бот.

Спілкування живе. Менеджер не використовує заготовлені фрази, що дозволяє відразу переходити до справи. Персонал знається на даній сфері, знає особливості кожного типу студентської роботи. Бракує лише бажання піти назустріч клієнту та допомогти йому в нестандартних ситуаціях.

Мій досвід замовлення

Процедура замовлення складається із чотирьох етапів.

  1. Заповнення форми замовлення та очікування зворотного зв’язку. Менеджер відповів у Viber.
  2. Обговорення всіх деталей замовлення.
  3. Пошук виконавця та розрахунок вартості.
  4. Внесення передоплати.

На всі етапи клієнт витратить 2-3 години.

Зручність форми замовлення Fortuna 7000

Fortuna 7000

Форма незручна. Не можна написати жодної суттєвої інформації про роботу. Початкові вимоги вказуються в Viber, там менеджер повідомляє вартість, інформацію про підбір автора, передаються файли.

Таким чином, все спілкування відбувається виключно у Viber. На електронну пошту дані не надсилаються.

Знижки та ціни

На даний момент актуальний прайс компанії не доступний. На ціну, розраховану менеджером, впливає терміновість, складність теми, обсяг, особливі вимоги.

Сервіс надає такі знижки:

  • Одноразова 10% на свою роботу та роботу для друга
  • Накопичувальна система від 3% до 10%

Внесення правок та доопрацювань

ІЦ «Фортуна 7000» обіцяє виконання роботи згідно з початковими вимогами, відповідність тексту темі, проходження перевірки на відсутність плагіату, граматичних, орфографічних та інших помилок. Якщо щось із цих пунктів не виконано, то правки вносяться безкоштовно.

За недотримання термінів чи неповне виконання завдань передбачено грошову компенсацію.

Що отримуємо в результаті

Замовити не вдалося. Менеджер наполегливо вимагав методичних рекомендацій, відмовляючись без них шукати виконавця та говорити вартість проекту. Оскільки у більшості навчальних закладах України не передбачені методички для рефератів, відправити такий файл було неможливо. Другим каменем спотикання став рівень унікальності. Він був значно вищим, ніж той, який компанія вважає допустимим для рефератів (20-30% для рефератів, 30-40% для теоретичної курсової, 40-50% для практичної курсової, 65-70% для диплома). У ході невеликої суперечки про те, якою має бути робота, дійти порозуміння не вдалося.

Можу зробити висновок, що компанія спеціалізується на виконанні стандартних проектів, коли є детальні рекомендації та вимоги викладача. І з небажанням беруться за нестандартні, креативні роботи.

Якість виконавців

На сайті не представлено жодної інформації про штат авторів. З розміщених вакансій компанії дізнаємось, що сервіс не працює з авторами-студентами. Від майбутнього співробітника потрібна повна вища освіта, бажано, щоб це були аспіранти, кандидати наук, лаборанти та викладачі. У них має бути досвід написання робіт на замовлення, сформовані навички пошуку та аналізу інформації.

Відгуки про компанію Fortuna 7000

Переважна більшість відгуків є позитивними. Роботи відповідають вимогам ВНЗ та викладачів, не скопійовані з Інтернету, правильно оформлені. Найчастіше клієнти повертають тексти для внесення дрібних правок. Автори не відмовляються від цього, намагаються виконувати коригування вчасно. Студенти зазначають, що інколи виконавці спізнюються зі здаванням чи внесенням правок.

Реферальна програма та накопичувальна система

Реферальної програми немає. Розроблено накопичувальну систему. Мінімальний розмір знижки – 3%, максимальний – 10%. Мінімальна знижка надається з другого замовлення. Система діє постійно, але не підсумовується з іншими програмами знижок.

Оставить отзыв
1
2
3
4
5
Отправить отзывВідправити відгук
ОтменаВідміна

Оставить отзыв

Відповіді на часті запитання

⏰ Швидкість відповідей

На всю процедуру замовлення потрібно 2-3 години.

🎓 Можливість вибору виконавця

Виконавця обирає менеджер. Цей сервіс не працює з авторами-студентами.

💲 Знижки та ціни

Є одноразова знижка 10% на свою роботу та роботу для друга та накопичувальна система від 3% до 10%.

⚡ Відгуки клієнтів

Більшість відгуків є позитивними. Зрідка виконавці спізнюються зі здаванням чи внесенням правок.

Огляд та відгуки інших рефератних компаній

Останні відгуки

Показати ще

Залишити відгук

Оставить отзыв
1
2
3
4
5
Отправить отзывВідправити відгук
ОтменаВідміна

Оставить отзыв